Όλα είναι δρόμος...



Ολα ειναι δρομος. Ειναι μονοπατια που πρεπει να διανυσουμε, η επιλεγουμε να διανυσουμε και μερικα απο αυτα κρυβουν τη μοναξια. Και ειναι παντα αβασταχτη. Ειναι της μοιρας; Υπαρχει μοιρα; Χωρις τη μοναξια ομως γινεται να εκτιμησουμε την συντροφια;
Ολα ειναι δρομος. Κατι ατελειωτο. Ετσι φαινεται να ειναι και η μοναξια. Και ειναι κατι απο το οποιο δε γινεται να σωθουμε μονοι μας. Αναγκαστικα πρεπει να βρεθει καποιος να μας σωσει.
Ολα ειναι δρομος, δηλαδη ενα διαρκες ταξιδι και τοτε προορισμος τι ειναι; Ο θανατος;
Η μοναξια ειναι αδιακριτη, χτυπαει τοσο τους καλλιεργημενους ανθρωπους (καθηγητης στο πρωτο κομματι), οσο και τους πιο λαϊκους (τριτο κομματι). Υπαρχει παντου. Τοσο στον πολιτισμο (Θεσσαλονικη) τοσο και μακρια απο αυτον (Εβρος).

Σπονδυλωτή ταινία, μια από τις σημαντικότερες του Παντελή Βούλγαρη, που μέσα από τρεις εντελώς αυτόνομες και ανεξάρτητες ιστορίες πραγματεύεται την πορεία των ηρώων του μέσα στην αέναη κούρσα της ζωής. Η ανθρώπινη ζωή, ως τον τελειωτικό σταθμό της διαδρομής της, παραμένει πάντα εύθραυστη και ευάλωτη σε ένα άπειρο πλήθος διαδοχικών στιγμών. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδική μονάδα μέτρησης του αδιάκοπα εμπρόσθιως μεταβαλλόμενου χρόνου. Και ο πόνος είναι η μόνη συντροφιά καθώς η μοναξιά, σε σωματικό και κυρίως ψυχολογικό επίπεδο, επιβεβαιώνει το άτοπο της ταύτισης δυο οποιονδήποτε ανθρώπινων ζωών.


Πηγή video www.greek-movies.com

Ευχαριστώ την αγαπημένη φίλη μου "psycko girl" που μου πρότεινε αυτή την ταινία.. Αναμένονται κι άλλες επιλογές της..
Copyright @ Marioneta-blog | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger